De Dietist

Gezondheid

Ken jij de kracht van gezond eten?

Voeding is een belangrijk onderdeel van ons leven, een leven zonder eten en drinken is ondenkbaar. Het is niet alleen de brandstof die ons dagelijks in beweging houdt; voeding is gedurende ons hele leven belangrijk.
Goede voeding vormt de basis voor je gezondheid, ook voor later.
Dát is de kracht van gezond eten.

Wat doet gezond eten met je?

Goede voeding zorgt ervoor dat je je fit en gezond voelt en daardoor ben je geestelijk en lichamelijk in balans. Goede voeding kan er ook voor zorgen dat je minder medicatie nodig hebt en dat je je minder ziek voelt. Het is nooit te laat om gezonder te gaan leven: voeding is je hele leven belangrijk, van jong tot oud.

Wil je weten wat voor jou gezond is?

Welke voeding voor jou van belang is, is afhankelijk van je leeftijd en je gezondheidssituatie. Bij Diëtisten Friesland adviseren we je wat gezond eten voor jou persoonlijk betekent. Maatwerk dus, of het nu gaat om gewichtsverlies dan wel aangepaste voeding bij een (chronische) ziekte.

En nu.. gaan we samen aan de slag?

Graag geven wij je praktische voedingsadviezen, gericht op je persoonlijke situatie. We blijven je coachen omdat we weten dat je net dat steuntje in de rug nodig hebt. En we worden blij van jouw resultaat, als we zien wat gezonde voeding met jou doet.
Kortom: Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Bel 085 – 40 111 77