Over ons

De diëtisten

Jetty Terpstra, Lisette Roerig, Minke Elzinga, Mathilda Wijma, Annagreet Bos, Anke Siderius

Toen wij, Mathilda Wijma, Jetty Terpstra, Annagreet Bos en Minke Elzinga in 2012 de samenwerking aangingen als “Diëtisten Friesland”, bundelden we ruim 100 jaar diëtistenervaring. Met deze allround werkervaring zit het diëtistenvak bij ons diep geworteld. Diëtist zijn is een stukje van onszelf, we zijn allemaal min of meer ‘vakgek’.
Last but not least zijn Anke Siderius in 2015 en Lisette Roerig in 2017 onze gelederen komen versterken.

We hebben een brede interesse in de mens en de voeding. Wij geloven in het verbeteren van de gezondheid met goede voeding.

En wij zijn nog steeds leergierig: we volgen regelmatig cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten en ontwikkelingen. We verdiepen ons ook met hetzelfde plezier in bepaalde ziektebeelden.

Wij vinden het belangrijk goed naar onze cliënten te luisteren. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om eetgewoonten te (moeten) veranderen. Onze intensieve persoonlijke begeleiding gaat dan ook zonder moeite verder dan alleen een voedingsadvies.

En we worden blij en enthousiast als we zien dat onze cliënten zich beter gaan voelen door gezonde voeding dan wel een aangepast dieet.

Vragen?

Heb je vragen over voeding en/of diëten? Wij helpen je graag verder. Op ons spreekuur kun je bij ons terecht voor al je voedingsgerelateerde vragen.

Bel 085 – 40 111 77