Over ons

Onze aanpak

Hoe gaan we te werk?

Iedereen is anders, elke behandeling is daarom maatwerk. Tijdens een consult bespreken we jouw persoonlijke situatie, deze is voor ons het uitgangspunt in ons voedings- en dieetadvies. Dit betekent dat we je huidige gezondheid, huidige eet- en leefgewoontes én medische gegevens betrekken in onze behandeling. Ook vragen wij je naar jouw wensen en verwachtingen. Daarna stellen wij samen met jou een realistisch en haalbaar doel vast met daaraan gekoppeld een behandelplan.

En verder?

Tijdens een aantal vervolgafspraken helpen wij je met het aanleren van nieuwe voedingsgewoonten. Met praktische voedingsadviezen helpen we je ook bij het overwinnen van je valkuilen en slechte gewoontes. Wij weten dat het veranderen van jouw eet- en leefpatroon moeilijk is. En bedenk dat we als diëtist niet zo streng zijn als je misschien denkt. Met respect voor jouw situatie geven we je net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt.

Bij tussentijdse vragen zijn wij altijd per mail of telefoon bereikbaar.

Bezoek aan huis

Als je niet in staat bent om naar een van onze locaties te komen (bijvoorbeeld vanwege je klacht of ziekte), dan kunnen wij ook bij jou thuis komen.

Privacy

Uiteraard hebben wij een geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat wij zonder jouw toestemming geen informatie aan derden mogen verstrekken.

(On)tevreden?

Ben je tevreden over onze aanpak? We vinden het fijn om dat te horen.
Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. We gaan dan graag met je in gesprek om tot een passende oplossing te komen. We behandelen jouw klacht serieus en in alle vertrouwelijkheid.

Bel 085 – 40 111 77